Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Wilt u een vakantiewoning aan zee kopen? Bekijk de mogelijkheden!

Binnen enkele minuten met uw voeten in het zand? Koop een vakantiewoning aan zee!

Een vakantiewoning aan zee kopen doet u bij Roompot Projects. Roompot Projects is een volledige dochter van Roompot Vakanties en is dé verkoopspecialist in recreatief onroerend goed met Roompot label op toplocaties aan zee in Nederland.

Een vakantiewoning aan zee steeds populairder

Een vakantiewoning aan zee kopen is bij veel Nederlanders steeds populairder aan het worden. Ook Belgen en Duitsers vinden de laatste jaren vaker een vakantiewoning van hun dromen aan Zee. Heeft u al wel een eens nagedacht over het investeren in een vakantiewoning aan zee? Dan bent u bij Roompot Projects aan het goede adres. Roompot Projects heeft een breed aanbod van luxe vakantiewoningen aan zee in Nederland te koop.

Waarom kiezen voor het kopen van een vakantiewoning aan zee bij Roompot Projects?

Een vakantiewoning aan zee kopen bij Roompot Projects heeft voor u vele voordelen. Niet alleen beschikken wij over woningen op toplocaties maar ook wanneer u (gedeeltelijk) wilt verhuren is Roompot een aantrekkelijke keuze. Zo profiteert u van uitstekende verhuuropbrengsten; Roompot Vakanties verzorgt, als marktleider, de verhuur voor u! U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot de volledige ontzorging tijdens de exploitatie van de recreatiewoning in Nederland. Zo heeft u nergens meer omkijken naar en kunt u optimaal genieten van het rendement!

Roompot Projects helpt u graag uw ideale vakantiewoning te vinden

Geïnteresseerd? Laat u geheel vrijblijvend door de specialisten van Roompot Projects informeren over de mogelijkheden welke er specifiek voor u zijn en/of bezichtig samen met hen uw droomlocatie. Middels een team van experts op het gebied van recreatief onroerend goed kunnen wij u specifiek informeren over onderwerpen zoals fiscaliteit, financiering, notarieel, verhuur, etc. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken bij het aankopen van uw droom aan zee!

Bekijk de vakantiewoningen aan zee   Contact opnemen