Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Roompot Projects: voor het kopen van een vakantiehuis aan zee

Wilt u een vakantiehuis aan zee kopen? Roompot Projects staat voor u klaar!

Elke dag, zomer en winter, een strandwandeling maken, één zijn met de natuur, zand tussen je tenen, de stress achter je laten op de langgerekte stranden, het rustgevende geluid van de golven, het zoute water en niet te vergeten de frisse zeelucht; wie wil dit nu niet? Het is binnen handbereik met een vakantiehuis aan zee.

Een vakantiehuis aan zee betekent ontspannen investeren bij Roompot Projects

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een tweede woning en zoeken dit vaak in de omgeving van de kust. Investeren in een vakantiehuis is de juiste keuze voor uw spaartegoed. Er is niets fijner dan regelmatig te kunnen ontspannen wanneer het u uitkomt. Dat kan wanneer u kiest voor het kopen van een vakantiehuis aan zee. Roompot Projects heeft een ruime keuze aan vakantiehuizen aan zee op de mooiste TOPlocaties. Zeeland, Zuid- en Noord-Holland en de Waddeneilanden bieden de optimale strandervaring.

Het financieren van een vakantiehuis aan zee

Een vakantiehuis aan zee kopen kan onder aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor u met een gering eigen vermogen al een vakantiehuis aan zee kunt kopen. Vaste lasten en de rente en aflossing van de financiering worden voldaan uit de huuropbrengst. U kunt dus GRATIS op vakantie, terwijl uw vermogen alleen maar doorgroeit!

Roompot Projects heeft een ruim aanbod vakantiehuizen aan zee

Bekijk al onze projecten gelegen aan de kust en maak vrijblijvend een afspraak om de aankoop van een vakantiehuis aan zee te bespreken. Laat u geheel vrijblijvend door de specialisten van Roompot Projects verder informeren over de mogelijkheden welke er specifiek voor u zijn en/of bezichtig samen met hen uw droomlocatie. Middels een team van experts op het gebied van recreatief onroerend goed kunnen wij u specifiek informeren over onderwerpen zoals fiscaliteit, financiering, notarieel, verhuur, etc. Wilt u graag een vakantiehuis aan zee kopen? Dan bent u bij Roompot Projects, dé specialist in recreatief vastgoed, aan het juiste adres.

Bekijk de vakantiehuizen aan de kust