Roompot Projects - Dé specialist in recreatief vastgoed

Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van de Roompot Group, is dé specialist in recreatief onroerend goed. Van nieuwbouw tot bestaand. Door de volledige samenvoeging van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Projects een eigen en unieke werkwijze.

Investeren in recreatief onroerend goed met Roompot label staat garant voor recreëren op topniveau en waardevast beleggen. Met de focus op toplocaties wordt door ons team enthousiast gewerkt aan de ontwikkeling van toonaangevende vakantieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van onze ontwikkelings- en verkoopafdeling. In nauwe samenwerking met onder meer de Roompot Eigenarenservice, Roompot Living en partners op het gebied van financiën en fiscaliteit bieden wij u een totaaloplossing én maatwerk bij de aanschaf van uw tweede (t)huis met Roompot label.

Wat kunt u van Roompot Projects verwachten?

  • Kwalitatieve recreatiewoningen op toplocaties
  • Persoonlijke begeleiding in het aankoopproces met advies op maat
  • Zorgeloze verhuur en beheer door marktleider Roompot Vakanties
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaarheid en transparantie

 

Over Ons | Roompot Projects

Verhuur via Roompot Vakanties

Zorgeloos verhuren? Wanneer u uw vakantiewoning van Roompot Projects wilt verhuren, dan ontzorgt Roompot Vakanties u bij beheer en exploitatie. Met Roompot Vakanties als partner heeft u hierin ook niet de minste speler; met meer dan 50 jaar ervaring weten zij precies hoe de markt werkt en hoe uw woning tijdens de te verhuren periode optimaal rendeert. Roompot Vakanties is uitgegroeid van een camping in het Zeeuwse Kamperland naar marktleider in het aanbieden van vakantieparken op de Nederlandse en Belgische markt.

Contact

Contact
Top