Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Een recreatiewoning kopen aan zee is uw droom? Bekijk ons aanbod!

Is uw droom een recreatiewoning aan zee kopen? Roompot Projects heeft een ruim aanbod

Kent u Roompot Projects al? Roompot Projects is dé specialist in recreatief onroerend goed met Roompot label op toplocaties aan zee in Nederland.

U bent bij ons dan ook aan het goede adres om een recreatiewoning aan zee te kopen; met een ruim aanbod en persoonlijke aanpak kunt u bij Roompot Projects uw droomwoning kopen.

Een recreatiewoning aan zee kopen hoeft geen droom te blijven

Steeds meer mensen willen een recreatiewoning aan zee kopen. Om die drukke agenda eens te ontvluchten is er niets fijner dan regelmatig te ontspannen. De prachtige Nederlandse kust met zijn uitgerekte stranden leent zich daar perfect voor! Steeds meer Nederlanders, Belgen en Duitsers gaan gaan op een korte vakantie aan de Noordzeekust. Maar waarom eigenlijk niet een eigen recreatiewoning op een toplocatie aan zee kopen? Roompot Projects heeft een breed aanbod luxe recreatiewoningen aan zee te koop. Denk aan mooie parken in Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Holland. Zo staat u altijd binnen no-time met uw voeten in het zand!

Op vakantie in eigen land met uw recreatiewoning aan zee

Lekker op vakantie in eigen land? Dat kan elk jaar wanneer u in het bezit bent van een eigen vakantiehuis. Het grote voordeel van een recreatiewoning aan zee kopen bij Roompot Projects is dat u profiteert van uitstekende verhuuropbrengsten aangezien Roompot Vakanties als marktleider in Nederland de verhuur verzorgt!

Waarom kiezen voor het kopen van een recreatiewoning bij Roompot Projects?

Roompot Projects is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé specialist in recreatief vastgoed en staat garant voor uw tweede (t)huis op toplocatie. Een recreatiewoning aan zee kopen bij Roompot Projects geeft u als klant vele voordelen; wanneer u uw woning verhuurt verloopt de exploitatie en het beheer via Roompot Vakanties, ook zij ontzorgen van A tot Z. U wordt volledig begeleid vanaf het oriëntatieproces tot en met de verhuur van de recreatiewoning. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de woning enkel aan te kopen voor eigen gebruik of voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Juist daarom is het goed samen met Roompot Projects te kijken naar uw wensen; wij maken samen uw droom waar!

Bekijk de recreatiewoningen aan zee   Contact opnemen