Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Een vakantiehuis kopen: oriënteer u op de mogelijkheden

Een vakantiehuis kopen bij Roompot Projects is investeren in genieten en de toekomst

Een vakantiehuis kopen aan het strand, in een natuurgebied, aan open vaarwater of in het bos.

Roompot Projects is dé specialist in recreatief onroerend goed met Roompot label op toplocaties in onder andere Nederland en Duitsland.

Een vakantiehuis kopen betekent genieten en investeren

Steeds meer mensen kopen een vakantiehuis. Wat is er nu fijner om regelmatig te kunnen ontspannen met een mini-break. Steeds vaker gaan Nederlanders, Belgen en Duitsers op een korte vakantie in eigen land of in de buurlanden. Maar waarom niet uw eigen vakantiehuis kopen op een droombestemming?

Het Roompot label staat garant voor uitstekende verhuuropbrengsten en een voortreffelijk rendement.

Wanneer kunt u een vakantiehuis kopen?

Bij aankoop van een vakantiehuis zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor u met een gering eigen vermogen al een vakantiehuis kunt kopen. De vaste lasten van het vakantiehuis inclusief de rente en aflossing van de financiering worden voldaan uit de huuropbrengst. U kunt dus GRATIS op vakantie op een fantastische locaties, terwijl uw vermogen groeit!

Een vakantiehuis kopen bij Roompot Projects

Laat u geheel vrijblijvend door de specialisten van Roompot Projects verder informeren over de mogelijkheden welke er specifiek voor u zijn en/of bezichtig samen met hen uw vakantiehuis op droomlocatie. Middels een team van experts op het gebied van recreatief onroerend goed kunnen wij u specifiek informeren over onderwerpen zoals fiscaliteit, financiering, notarieel, verhuur, etc. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de projecten en mogelijkheden.

Bekijk het complete overzicht van alle projecten van Roompot Projects op de diverse toplocaties. Zo kunt u uw eigen vakantiehuis kopen op een populair vakantiepark met Roompot label.

Bekijk de vakantiehuizen