Joop en Ingrid | Bij Strandpark Duynhille klopte alles

Kwaliteitstijd met het gezin. Daar ging het bij Joop en Ingrid om, toen ze in 2015 op zoek gingen naar een vakantiehuis. “Dat was voor ons de belangrijkste reden. We wilden er lekker dagjes, weekendjes en vakanties op uit om samen als gezin te genieten", aldus Joop. Ze begonnen met een oriëntatie op internet en ontdekten dat er heel veel keuze was. Het werd uiteindelijk een vakantiehuis op Roompot park Duynhille.

“Daar klopte gewoon alles. Kust, locatie, nieuwbouw, eigendom, kwaliteit, parkopzet." Zo, dat is een flink lijstje. Maar wat bedoelt Joop daar nou precies mee? “We hadden voorkeur voor de kust en wilden niet te ver van onze woonplaats nabij Rotterdam zitten. Een vriend van ons tipte ons om eens in Ouddorp te gaan kijken." Zo gezegd, zo gedaan. Joop en Ingrid togen naar Ouddorp om de buurt en de mogelijkheden te verkennen. “Ouddorp beviel goed en er lagen enkele parken dichtbij."

Kwaliteit

De zoekcirkel van Joop en Ingrid was dus al een heel stuk verkleind. Maar wat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven voor Duynhille? “Je kijkt tenslotte natuurlijk ook naar de kwaliteit. Daarin won Roompot het van de rest. Ze hebben allereerst een heel goede naam. Maar wat voor ons ook belangrijk was, was dat het bij Roompot om steenbouw en eigen grond gaat. Elders zie je toch vaak prefab en erfpacht."

Meerwaarde

Eenmaal genietend van hun vakantiewoning, begon Joop eens om zich heen te kijken. “Ik zag dat het park goed liep en begon te beseffen dat een vakantiehuis ook een interessante belegging zou kunnen zijn. Ik keek nog eens naar alle opties, maar kwam toch weer bij Duynhille uit. Om alle eerder genoemde redenen, maar ook vanwege het vriendelijke personeel. Bij de eerste aankoop had de makelaar ons bovendien heel goed geadviseerd, dus ik nam opnieuw met hem contact op. Ik gaf aan naar welke woning mijn interesse uitging en ook nu liet hij zijn meerwaarde weer blijken. Hij legde uit hoe ik er met een verhuurdersbril naar moest kijken en adviseerde me een geschiktere woning voor de verhuur."

Heerlijke Zeeuwse mosselen

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en genieten Joop, Ingrid en hun twee kinderen nog steeds volop. “De kinderen spelen gezellig met vriendjes en vriendinnetjes en gaan hier in de zomer een zeilclinic volgen. Wij vinden het fijn om te wandelen en te fietsen en gaan ook graag wat eten in het restaurant. Dit seizoen gaat Roompot voor het eerst experimenteren met een lokaal gerecht. Ik hoop dat het een succes wordt, want dat zou mijn enige verbeterpunt voor het park meteen oplossen. Naast het standaard Roompot-menu ook heerlijke Zeeuwse mosselen of vis. Ik ben in ieder geval enthousiast!

Naast het standaard Roompot-menu ook heerlijke Zeeuwse mosselen of vis. Ik ben in ieder geval enthousiast!

Wilt u meer weten over investeren bij de Roompot Group? Wilt u advies over wat voor ú interessant kan zijn? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan:

Persoonlijk adviesgesprek aanvragen

Contact

Contact
Top