Familie van der Cleyen | Kustpark Zeebad had het allemaal

Filip van der Cleyen ging met zijn vrouw en kinderen regelmatig vanuit hun woonplaats Lichtaart, in België, op vakantie naar Zeeland. “We vroegen ons op een dag af waarom we steeds opnieuw op zoek gingen naar een huurplek. Was het niet beter om zelf iets te kopen?", legt hij uit. Ze oriënteerden zich en kwamen terecht bij Kustpark Zeebad.“

We zijn eerst via internet de mogelijkheden gaan bekijken. Vervolgens bezochten we een Second Homebeurs in België. Daar was Roompot Projects ook aanwezig. We lieten ons informeren en werden enthousiast. Samen zijn we verschillende locaties gaan bekijken. Wij wilden graag in de buurt zitten van een dorp of een stad, zodat je nog wat winkels, restaurantjes of cafés aan kunt doen. Dicht bij het strand was ook een wens. Kustpark Zeebad had dat allemaal."

Geen zorgen

Sinds 2017 bezitten Filip en zijn vrouw een vakantiewoning op Kustpark Zeebad. “We gaan er tijdens de vakanties en soms in het weekend naar toe. De rest van de tijd, ik schat zo’n 85%, verhuren we het huis via Roompot. Dat zij alles voor ons uit handen nemen, vinden we belangrijk. We willen geen zorgen aan ons vakantiehuis hebben. Roompot zorgt voor de reclame, website, boekingen, schoonmaak en het onderhoud. Dat gaat heel goed. We zijn erg tevreden over hoe het tot nu toe gaat. Zowel qua verhuur als in het contact met Roompot. De hele (voor- en na)zomer zit al volgeboekt en we kunnen met onze vragen altijd terecht bij onze contactpersoon."

Er op uit

Wanneer ze zelf in hun vakantiehuis verblijven, genieten ze het meest van de rust. “Je bent even weg van huis en hebt meteen het vakantiegevoel. Het uitzicht op het water, waar regelmatig watervogels zitten, is prachtig. Natuurlijk staan er ook andere huizen, maar we hebben ieder een afzonderlijke tuin met voldoende privacy. En we trekken er ook regelmatig op uit. Te voet naar de zee. Die is hier maar 500 meter vandaan. En lekker wandelen en fietsen in de omgeving. Verder gaan we ook regelmatig eens op en neer naar Vlissingen. De verbinding is goed. Daar hebben we sowieso niets over te klagen. Het park heeft een ideale ligging. Zowel vanuit België als Nederland goed bereikbaar en vlak bij leuke toeristische plaatsen, zoals Brugge."

Kustpark Zeebad is ideaal voor Filip en zijn gezin. “We houden van de kleinschaligheid en gezellige opzet van het park. We hebben het hier goed naar onze zin. En de combinatie met de verhuur zorgt dat het ook nog eens een goede investering is."

Wilt u meer weten over investeren bij de Roompot Group? Wilt u advies over wat voor ú interessant kan zijn? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan:

Persoonlijk adviesgesprek aanvragen

Contact

Contact
Top