Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Strandpark Duynhille

Ouddorp is een gezellige badplaats op het eiland Goeree-Overflakkee. Het eiland wordt omsloten door de Noordzee, de Grevelingen en het Haringvliet. De kuststrook heeft een totale lengte van maar liefst 20 kilometer! De omgeving heeft veel te bieden voor recreanten en watersporters. Vanwege de duinen, stranden en de waterrijke omgeving én de gunstige ligging ten opzichte van de Randstad, is het dé ideale vakantiebestemming.

Uw eigen stijlvolle duinvilla

Op nog geen 5 minuten van de uitgestrekte kust is Strandpark Duynhille gerealiseerd. Op deze unieke locatie kunt u de trotse eigenaar worden van één van de vrijstaande luxe duinvilla’s op royale kavels eigen grond variërend van 322 m² tot maar liefst 970 m². De duinvilla’s zijn geschikt voor 4 en 6 personen en zijn in verschillende types gebouwd waardoor er uitgebreide keuzemogelijkheden zijn. Het park wordt gekenmerkt door het hoge niveau van afweking en zeer moderne uitstraling van de accommodaties.

Bekijk de plattegrond   Reserveer vrijblijvend een kavel

vanaf € 275.100 k.k. excl. BTW incl. inventaris
Vrijstaande woning op
Strandpark Duynhille
Kavelopp:
vanaf 389 m²
Aantal pers:
4
2
2
vanaf € 225.000 k.k. excl. BTW incl. inventaris
Vrijstaande woning op
Strandpark Duynhille
Kavelopp:
vanaf 322 m²
Aantal pers:
6
3
2

Pagina's

Strandpark Duynhille

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.