Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Een recreatiewoning kopen op een TOPlocatie en hieraan verdienen!

Een recreatiewoning kopen als investering is een populaire belegging

Steeds meer mensen kiezen er voor een recreatiewoning te kopen. In de drukke agenda van de hedendaagse maatschappij is er niets fijner dan regelmatig ontspannen met een mini-break.

Steeds vaker gaan Nederlanders op een korte vakantie in eigen land of in de buurlanden. Maar waarom niet uw eigen recreatiewoning kopen op uw droomlocatie? Niet alleen kunt u zelf gebruik maken van de woning, u kunt er ook voor kiezen de woning (gedeeltelijk) te verhuren; zo wordt het kopen van een recreatiewoning een populaire belegging.

Niet alleen zelf genieten van uw investering, ook verhuren van uw recreatiewoning

Een recreatiewoning kopen op eigen grond aan het strand, in een natuurgebied, aan open vaarwater of in het bos voor u een droom? Roompot Projects is dé specialist in recreatief onroerend goed met Roompot label op toplocaties in bijvoorbeeld Nederland en Duitsland en helpt u graag uw droom te verwezenlijken.

De verhuur met Roompot label staat garant voor uitstekende verhuuropbrengsten en een voortreffelijk rendement. Denk er daarbij tevens aan dat uw vermogen door de lage spaarrente bij de bank op dit moment nog weinig oplevert. Bij aankoop van een recreatiewoning zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor u met een gering eigen vermogen al een recreatiewoning kunt kopen. De vaste lasten van de recreatiewoning inclusief de rente en aflossing van de financiering worden voldaan uit de huuropbrengst. U kunt dus GRATIS op vakantie op uw eigen droomlocatie, terwijl uw vermogen groeit!

U kunt natuurlijk ook een recreatiewoning kopen als waardevaste investering voor de toekomst. Zo kunt u uw eigen recreatiewoning kopen op een populair vakantiepark.

Een recreatiewoning kopen? Roompot Projects helpt u graag verder

Laat u geheel vrijblijvend door de specialisten van Roompot Projects verder informeren over de mogelijkheden welke er specifiek voor u zijn en/of bezichtig samen met hen uw droomlocatie. Middels een team van experts op het gebied van het aankopen van recreatiewoningen kunnen wij u specifiek informeren over onderwerpen als fiscaliteit, financiering, notarieel, verhuur, etc. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang meer informatie over de projecten en de mogelijkheden. Roompot Projects heeft voor iedereen een unieke recreatiewoning te koop!

Bekijk de mogelijkheden