KOPEN VAN EEN BESTAANDE RECREATIEWONING OP EEN ROOMPOT VAKANTIEPARK

STAP 1: ORIËNTEREN

U heeft de eerste stap al gezet en bent u aan het oriënteren op het aankopen van een recreatiewoning. U heeft ongetwijfeld een aantal vragen. Wat is het doel van de aankoop? Wilt u zelf gebruik maken van de recreatiewoning? Welke locatie is ideaal? Wij helpen u graag om tot de juiste woning te komen.

STAP 2: CONTACTEREN

U kunt als aspirant-koper uw interesse kenbaar maken door vrijblijvend contact op te nemen met Roompot Projects via +31 (0)113 - 303 030 of via sales@roompotprojects.nl. Een van onze makelaars staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid een persoonlijke afspraak in te plannen.

STAP 3: AFSPRAAK

In een persoonlijk gesprek krijgt u alle informatie over de verschillende mogelijkheden en condities van de aankoop, de financieringsarrangementen, de fiscaliteit en de beheer- en gebruiksmogelijkheden van uw recreatiewoning op een Roompot park.

Na ontvangst en bestudering van de woninginformatie maakt Roompot Projects een afspraak met u om de woning te bezichtigen. U krijgt een rondleiding door de woning en ontvangt alle van belang zijnde informatie over de condities van aankoop.

STAP 4: AANKOOP

Na uw besluit om tot aankoop over te gaan van de woning krijgt u de koopovereenkomst ter ondertekening aangeboden. Indien gewenst kan er een financieringsvoorbehoud worden opgenomen. Binnen 14 dagen na ondertekening dient u een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten op rekening van de notaris waar de akte zal passeren.

STAP 5: MOGELIJKHEDEN GEBRUIK RECREATIEWONING

Indien u de recreatiewoning wenst te benutten voor de recreatieve verhuur, nodigt Roompot Vakanties u uit voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Tevens wordt een verhuurovereenkomst opgemaakt voor de bemiddeling via Roompot Vakanties.

Indien de woning toe is aan een restyling ontvangt u hiervoor een voorstel van Roompot Living.

STAP 6: PASSEREN AKTES

De officiële overdracht vindt plaats bij de notaris. De keuze van de notaris ligt bij u als koper. De notaris zal u uitnodigen om de akte van levering en eventueel de hypotheekakte op het kantoor te laten passeren. U ontvangt hier tevens een nota van afrekening. U voldoet hier ook de koopsom. Dit is het moment dat de woning juridisch aan u wordt overgedragen.

STAP 7: OPLEVERING EN OVERDRACHT VAN UW RECREATIEWONING

Wanneer de recreatiewoning gereed is voor het gebruik, wordt deze aan u als koper opgeleverd en officieel overgedragen. Voor deze oplevering ontvangt u tijdig een uitnodiging. Indien u zelf niet aanwezig kunt of wenst te zijn, kunt u de oplevering via een machtiging laten verzorgen door een bouwkundig bureau. In het geval van verhuur stelt u de recreatiewoning na oplevering verhuur gereed ter beschikking aan Roompot Vakanties.

GEFELICITEERD, U KUNT NU GAAN GENIETEN VAN UW TWEEDE (T)HUIS OP TOPLOCATIE!

Contact

Contact

    Jarenlange ervaring

    Persoonlijke begeleiding

    Rendement én plezier

    Waardevast, veilig & zorgeloos

    Betrouwbaarheid & continuiteit

Top