Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Slim beleggen: investeren in vastgoed met een toprendement

Slim beleggen: investeren in recreatief vastgoed met een toprendement

Beleggen is het vergroten van uw vermogen

Uiteraard zijn er meerdere investeringen mogelijk om uw vermogen te vergroten; denk aan obligaties, aandelen, opties of edelmetalen. Een andere optie is investeren in vastgoed. Een mooie manier om een meerwaarde te realiseren. De toenemende vraag naar binnenlandse vakanties en de verhoogde interesse om tastbaar te kunnen investeren zorgen dat het investeren in recreatief vastgoed steeds populairder wordt.

Beleggen in recreatief vastgoed

Bent u op zoek naar een belegging voor uw spaartegoed? Bij Roompot Projects, specialist in recreatief vastgoed, kunt u terecht voor het beleggen in vastgoed op een droomlocatie, zowel voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Het beleggen in vastgoed, bestemd voor verhuur, kent fiscale voordelen die ertoe bijdragen dat het rendement van een belegging in een recreatiewoning gunstig wordt beïnvloed.

Waarom beleggen in recreatief vastgoed bij Roompot Projects?

Roompot Projects is dé specialist in recreatief vastgoed aan het strand, in een natuurgebied, aan open vaarwater of in het bos. Wilt u beleggen in vastgoed? Roompot Projects heeft een divers aanbod met Roompot label op toplocaties in onder meer Nederland en Duitsland. De persoonlijke aanpak en begeleiding van A tot Z zorgen ervoor dat de investering in recreatief vastgoed u helemaal ontzorgt en op maat is.

Optimaal rendement door verhuur bij Roompot Vakanties

Eigenaren die met hun belegging maximaal willen profiteren van het rendement uit verhuurinkomsten kunnen een verhuurbemiddelingsovereenkomst zonder eigen gebruik sluiten met Roompot Vakanties. U ziet als eigenaar van de recreatiewoning het gehele kalenderjaar af van eigen gebruik van uw vakantieverblijf. Ook in geval van leegstand van het vakantieverblijf is eigen gebruik uitgesloten. U stelt uw recreatiewoning het gehele kalenderjaar ter beschikking aan Roompot Vakanties voor exclusieve verhuur aan derden.

Rendement door verhuur maar ook zelf genieten van uw belegging?

Verblijft u liever zelf in uw tweede woning maar wilt u toch opbrengsten genereren? Dan kunt u een verhuurbemiddelingsovereenkomst met eigen gebruik afsluiten. Het maximum eigen gebruik is afhankelijk van het park vastgesteld op 2, 4, 6, 8 weken of 90 dagen. Periodes worden gerespecteerd, mits de recreatiewoning gedurende tenminste zestien weken in de periode april tot en met oktober, waarvan minimaal zes weken in de maanden juli en augustus voor verhuur beschikbaar is. Bij deze verhuurovereenkomsten met variabele opbrengst is er geen sprake van enige garantie met betrekking tot de verhuuropbrengsten. U ontvangt over de daadwerkelijk verhuurde periodes de netto-opbrengst. De enige correctie op deze prijzen zijn eventuele prijsacties die Roompot Vakanties in bepaalde periodes verleent.

Recreatiewoning als belegging op lange termijn

Steeds meer mensen kiezen voor een tweede huis in de vorm van een recreatiewoning om er even lekker tussenuit te gaan in eigen land of in de buurlanden. Maar niet iedereen belegt om dezelfde reden; de één droomt al jaren van een tweede woning op een schitterende locatie als investering, de ander is alleen op zoek naar een waardevaste belegging. Bij Roompot Projects wordt u vanaf het begin begeleid door onze specialisten. Door uitstekende verhuuropbrengsten is een voortreffelijk rendement te realiseren. Wilt u beleggen in vastgoed? Dan bent u bij Roompot Projects in goede handen!

Meer weten over beleggen in recreatief vastgoed bij Roompot Projects?

Laat u geheel vrijblijvend door de specialisten van Roompot Projects informeren over de mogelijkheden voor het beleggen in vastgoed die wij u kunnen bieden. Middels een team van experts op het gebied van recreatief onroerend goed kunnen wij u specifiek informeren over onderwerpen als fiscaliteit, financiering, notarieel, verhuur, etc. Aan de hand van uw wensen brengen wij een gedegen advies op maat uit.

Bekijk het aanbod
Neem vrijblijvend contact met ons op