Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Park Zeedijk

Een unieke investeringsmogelijkheid op een prachtige locatie, aan de rand van het mooie eiland Goeree-Overflakkee, dat is Park Zeedijk in Herkingen. Een kleinschalig recreatieproject, bestaande uit 77 luxe recreatiewoningen op ruime kavels eigen grond, gelegen tussen 2 natuurgebieden.

Goeree-Overflakkee, wat nu één eiland is, bestond vroeger uit diverse kleine eilanden. Deze eilanden werden stuk voor stuk door de mens en natuur op het water veroverd. Zo ontstonden de contouren van het eiland welke vandaag de dag nog steeds te zien zijn in de vormen en hoeveelheid van de natuurgebieden en polders. Recreëren op Goeree-Overflakkee is ontspannen en genieten in een groene en natuurlijke omgeving op slechts een steenworp afstand van Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Riante en luxueuze recreatiewoningen midden in de natuur

Op Park Zeedijk worden 77 lichte en ruime recreatiewoningen gerealiseerd, geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze luxueuze recreatiewoningen zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Het luxe sanitair, de schitterende keuken en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen maken de lodges het gehele jaar door tot een prachtig vakantieverblijf. Voor de materiaalkeuze en kleuren van de lodge is er gekozen voor harmonie en evenwicht. Het beeld en de kwaliteit van de lodges worden bereikt door een duidelijke verankering in het landschap, de rust van de plek en de aandacht voor identiteit en herkenbaarheid. Door de vele grote glaspartijen lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. De gashaard maakt het plaatje compleet en zorgt voor extra sfeer. Iedere lodge heeft bovendien een heerlijk riant terras.

Park Zeedijk heeft een groene uitstraling. Dit wordt vooral bereikt door privé en openbaar gebied samenhangend te maken, te kiezen voor veel groen en het voorkomen van grote bestratingsvlakken. Park Zeedijk staat niet voor niets voor genieten van de natuur vanuit uw eigen recreatiewoning.

Genieten op en aan het water

Uw recreatiewoning op Park Zeedijk is een ideale vakantiebasis voor een ontdekkingstocht in de omgeving. Het Grevelingenmeer, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, is het grootste zoutwatermeer van Europa. De Grevelingen is een prachtig gebied en biedt vele mogelijkheden van recreatie. Er is voor iedereen wel iets te doen op het gebied van watersport, zoals sportduiken en surfen. Daarnaast kunt u er bruinvissen, zeehonden en zelfs flamingo’s spotten. Vlak bij de jachthaven heeft Herkingen een heerlijk strandje, wat uitermate geschikt is om te surfen en waar het op zomerse dagen voor jong en oud goed vertoeven is. Wanneer u in de avond terugkeert kunt u op uw eigen terras nog heerlijk genieten van het magnifieke uitzicht op de omringende natuurgebieden.

Investeer in het ultieme vakantiegevoel nabij het Grevelingenmeer

Een investering in Park Zeedijk is een topbelegging nabij het Grevelingenmeer. Een unieke mogelijkheid voor nu en in de toekomst. De recreatiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. De professionele verhuur wordt geheel ontzorgd door Roompot Vakanties.

Aanmelden verkoopdag

Park Zeedijk, duurzame recreatiewoningen nabij het Grevelingenmeer op de grens van Zeeland en Zuid-Holland
Vanaf € 134.250,- v.o.n., excl. BTW
Vrijstaande recreatiewoning op
Park Zeedijk
Kavelopp:
vanaf 259 m²
2 of 3
1 of 2
Park Zeedijk, duurzame recreatiewoningen nabij het Grevelingenmeer op de grens van Zeeland en Zuid-Holland
Vanaf € 150.250,- v.o.n., excl. BTW
Vrijstaande recreatiewoning op
Park Zeedijk
Kavelopp:
vanaf 289 m²
3
2

Pagina's

Park Zeedijk

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.