Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Domein Het Camperveer

Exclusief project Domein Het Camperveer aan het Veerse Meer in Zeeland

Op slechts 100 meter afstand van het Veerse Meer, vlakbij het dorpje Kamperland, wordt gestart met een nieuw en exclusief project: Domein Het Camperveer. Het landgoed, geheel in Engelse stijl, krijgt een exclusieve uitstraling met een prachtige waterpartij, een ruime diversiteit aan bomen en planten en ruime kavels. De stijl vindt zijn oorsprong in De Romantiek, begin 19de eeuw. Dit zien we voornamelijk terug in het statige appartementengebouw, Villa Helena, aan de rand van de grote waterpartij. De toevoeging van de prachtige en modern vormgegeven recreatiewoningen zorgen voor een mooi uitgebalanceerd project met een samenspel van natuur en wonen.

Het domein omvat in totaal 8 hectare waarop slechts 6 eersteklas appartementen en 15 luxe vrijstaande recreatiewoningen worden gebouwd. Allen op ruime kavels eigen grond en geschikt voor eigen recreatief gebruik en/of verhuur. Slechts 3% van het gehele landgoed wordt bebouwd, waardoor ruimte, natuur en privacy optimaal tot hun recht komen.

De ruime opzet, exclusiviteit en de fraaie architectuur maken Domein Het Camperveer uniek! De professionele verhuur en beheer wordt dan ook geheel verzorgd door het luxe label Largo.

Beschikbaarheid & reserveren

Recreatiewoning Byron op Domein Het Camperveer aan het Veerse Meer
Vanaf € 379.500,- v.o.n. excl. BTW
Vrijstaande woning op
Het Camperveer
Kavelopp:
vanaf 567 m²
3
2
Recreatiewoning Keats op Domein Het Camperveer aan het Veerse Meer
Vanaf € 379.500,- v.o.n. excl. BTW
Vrijstaande woning op
Het Camperveer
Kavelopp:
vanaf 553 m²
3
3

Pagina's

Domein Het Camperveer

Vraag de brochure aan middels onderstaand formulier en u ontvangt deze automatisch per mail.