Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Havenresort Terherne

Het sfeervolle Kameleondorp Terherne, centraal gelegen in het Friese Merengebied, biedt een combinatie van watersport, natuur, rust, ruimte en beleven. Midden in het dorp, rond de haven voor klassieke en traditionele schepen, staan in totaal negentien havenhuizen met kleurrijke rode daken: Havenresort Terherne. Bent u op zoek naar een zorgeloze investering in een mooie waterrijke omgeving? Dan is dit uw kans!

Terherne staat bekend om haar unieke ligging tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. Ga een middag skûtsjesilen, sla uw hengel uit of neem een frisse duik; voor waterfanaten is de omgeving rond de Friese meren geweldig om vakantie te vieren. Maar ook als u een dagje op het droge blijft, is hier meer dan genoeg te doen. Ontdek de vele groene fiets- en wandelroutes in de omgeving en verken het natuurgebied rond het Sneekermeer. Of breng een bezoek aan het bruisende Sneek, het gezellige Heerenveen en het mooie Leeuwarden (Culturele hoofdstad 2018).

Bekijk de verkoopinformatie

€ 133.000 k.k.
Schakelwoning op
Havenresort Terherne
Aantal pers:
4
2
1
€ 141.000 k.k.
Schakelwoning op
Havenresort Terherne
Aantal pers:
2
1
1

Pagina's

Havenresort Terherne

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.