Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Landingpage

Vakantiehuis in Zeeland kopen

Een vakantiehuis in Zeeland kopen aan het strand van Cadzand Bad, in het gezellige centrum van Domburg of in het duinlandschap van Dishoek. Roompot Projects heeft een breed aanbod luxe vakantiehuizen in Zeeland te koop op toplocaties!

Roompot Projects is dé specialist in recreatief onroerend goed met Roompot label op toplocaties in Zeeland.

Zeeland is dé vakantiebestemming van Nederland, steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om een vakantiehuis in Zeeland te kopen. Het grote voordeel van het kopen van een vakantiehuis in Zeeland bij Roompot Projects is dat u profiteert van uitstekende verhuuropbrengsten middels gerenommeerde verhuurders. Bij de aankoop van een vakantiehuis in Zeeland zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor u ook met een gering eigen vermogen een vakantiehuis in Zeeland kunt kopen. Bovendien worden de vaste lasten inclusief de rente en aflossing van de financiering voldaan uit de huuropbrengst. U kunt dus GRATIS op vakantie terwijl uw vermogen groeit als u kiest voor een vakantiehuis kopen Zeeland!

Wilt u meer informatie over een vakantiehuis Zeeland kopen bij Roompot Projects? Laat u dan geheel vrijblijvend informeren door onze specialisten over de mogelijkheden. Middels een team van experts op het gebied van recreatief onroerend goed kunnen wij u specifiek informeren over onderwerpen als fiscaliteit, financiering, notarieel, verhuur, etc.

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang meer informatie over de aankoop van een vakantiehuis in Zeeland of op een van onze andere toplocaties! Zowel voor verhuur, eigen gebruik als een combinatie van beide.