Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Wijngaardstraat 29, DOMBURG

Dit luxe appartement in Résidence Wijngaerde is gelegen op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van +/- 89 m2. Daarnaast heeft het appartement een balkon van maar liefst 22 m2 welke gelegen is op het westen.

De riante woonkamer met open keuken en zithoek laten u optimaal genieten. Twee slaapkamers bieden comfort voor u en uw gasten. De badkamer, voorzien van douche en ligbad, benadrukt het rijke luxe gevoel. Tevens is er een separaat toilet aanwezig. U beschikt over een binnenberging waarin een wasmachine en een droger geplaatst zijn.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging welke gelegen zijn in de afsluitbare parkeerkelder. Vanuit de parkeerkelder en de hoofdentree is het appartement direct en comfortabel met de lift bereikbaar.

Résidence Wijngaerde is een luxe appartementengebouw op A-locatie in het hart van Domburg én op loopafstand van zee, strand en bos. Alle appartementen en penthouses hebben een duurzame uitstraling door de detailleringen en kwalitatief hoge afwerking.

Informeer tevens naar de uitstekende verhuurmogelijkheden.

Vraagprijs € 599.000,--k.k., excl. BTW en inclusief inventaris

Tabbladen

Informatie aanvragen over: Wijngaardstraat 29, DOMBURG