Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500
Vanaf € 359.500,- v.o.n. excl. BTW
De Veerse Wende, luxe Waterwoningen aan het Veerse Meer in Zeeland
De Veerse Wende, luxe Waterwoningen aan het Veerse Meer in Zeeland
De Veerse Wende, luxe Waterwoningen aan het Veerse Meer in Zeeland
De Veerse Wende, luxe Waterwoningen aan het Veerse Meer in Zeeland
De Veerse Wende, luxe Waterwoningen aan het Veerse Meer in Zeeland

Waterwoningen De Veerse Wende

Luxueuze recreatiewoning: de waterwoning op De Veerse Wende

Optimaal genieten van de natuur? De woningen op het luxueuze project De Veerse Wende staan ten allen tijden aan het water, recht aan het Veerse Meer in Zeeland. Vanuit iedere hoek van de woonkamer ervaart u deze beleving. Het is dan ook letterlijk een waterwoning.

De twee straten waaraan de recreatiewoningen komen te liggen heten Lamsoor (straat aan oostkant) en Zeekraal (straat aan de westkant); de twee heerlijkheden die in Zeeland graag worden gegeten bij gerechtenmet vis, schaal- en schelpdieren. Typisch Zeeuws, deze heerlijke zilte groente groeit in de directe omgeving. Meer weten over het project? Bekijk de projectpagina.

Comfort en luxe in de hoogwaardige recreatiewoningen op De Veerse Wende

Alle woningen op De Veerse Wende zijn standaard ingericht als 6-persoonswoning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond. De woningen zijn licht en ruim opgezet en standaard voorzien van 2 luxe ingerichte badkamers, een apart toilet, een bergruimte met wasmachineaansluiting en een luxe keukenopstelling. De ruime woonkamer met open keuken grenst direct aan het riante terras, waar u beschikt over een magnifiek uitzicht over het Veerse Meer.

Ook buitenshuis ondervindt u alle luxe; parkeren doet u op uw eigen perceel en elk perceel beschikt, naast een terras over het water en een privé aanlegsteiger, ook nog over een tuin. Deze is ingezaaid met gras en voorzien van een haag voor optimale privacy.

Hoog afwerkingsniveau en duurzame materialen in uw recreatiewoning

Kenmerkend voor de woning is het hoge afwerkingsniveau, er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo zijn de dragende wanden van kalkzandsteen en de vloeren van beton. Bovendien is zo veel mogelijk gebruik gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststof kozijnen en EPDM dakbedekking om optimaal van uw woning te kunnen genieten.

Een recreatiewoning met mogelijkheden

Naast de zeer complete standaardindeling is er de mogelijkheid de waterwoning aan uw wensen aan te passen. Zo kunnen wij u nog een optie aanbieden waarbij op de begane grond de slaapkamer wordt voorzien van een extra badkamer. Een alternatieve indeling op de verdieping kan er voor zorgen dat er zelfs een 4e slaapkamer wordt gerealiseerd, waardoor u over een 8-persoonswoning beschikt. In combinatie met de extra badkamer beneden bevat de woning nog steeds twee badkamers. Ook kunt u er voor kiezen de pergola te vervangen door een dichte carport en luifel.

Complete keuken en hoogwaardig sanitair

De woning wordt voorzien van een hedendaagse en compleet ingerichte keuken met hoogwaardige apparatuur; een vaatwasser, combi-oven, afzuigkap, inductiekookplaat en koelkast. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om uw keuken geheel naar eigen wens in te richten.

Een luxe badkamer is een juweeltje in uw huis. De twee ruime badkamers worden compleet afgewerkt met badkamermeubel, inloopdouche en glazen douchewand. De hoofdbadkamer wordt daarnaast voorzien van een hangtoilet. Geheel in lijn heeft u ook de mogelijkheid het interieur van de badkamers naar uw wensen aan te passen. Samen met grote merken als Villeroy & Boch en Hans Grohe wordt uw badkamer uw persoonlijke plek.

Meer weten over de waterwoning op De Veerse Wende? Dan helpen wij u graag verder.

Waterwoningen De Veerse Wende

Vraag de brochure aan middels onderstaand formulier en u ontvangt deze automatisch per mail.