Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500
€ 795.000 k.k.7,2% netto rendement

Trancheeweg 7R - 517, WEERT

Deze prachtige vrijstaande recreatiewoning is geschikt voor maar liefst 24 personen! Een uniek onderkomen voor families, grote groepen of meerdere gezinnen die graag luxe en rust combineren.

U komt de woning binnen via de royale entree. Op de begane grond vindt u twee aparte toiletten, een 3-persoonsslaapkamer, een 2-persoonsslaapkamer, een badkamer met o.a. douche en dubbele wastafels, de zeer ruime L-vormige living met open keuken, tuindeuren met toegang naar het terras en een praktisch van binnenuit bereikbare berging. Op de verdieping bevinden zich twee 2 persoonsslaapkamers, vijf 3-persoonsslaapkamers, twee badkamers met o.a. een whirlpool en dubbele wastafels, twee badkamers met o.a. een douche en dubbele wastafels, twee aparte toiletten en de sauna met douche.

Deze woning wordt aangeboden inclusief de fraaie inrichting (pas gerestyled) en is zeer geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. Als u ervoor kiest de woning via Roompot Vakanties te verhuren middels een garantiecontract tot en met 4-1-2027, met eigen gebruik, ontvangt u jaarlijks € 57.000,- exclusief BTW!

Vraagprijs € 795.000,- k.k.

Tabbladen

Informatie aanvragen over: Trancheeweg 7R - 517, WEERT