Park Zeedijk
Herkingen | Zuid-Holland
€ 183.000,- k.k. excl. BTW incl. inventaris

Peuterdijk 47

Vrijstaande woning op:

Park Zeedijk

  • 4
  • 2
  • 1
  • 409 m²

Prachtig, bijna nieuw vakantiehuis te koop, inclusief inrichting, op een rustig park waar ruste en natuur hoog in het vaandel staan.
Deze vakantiewoning heeft een ruime woonkamer met grote raampartijen, open moderne keuken, lichte badkamer met grote douche en 2 slaapkamers. In de master bedroom treft u een grote schuifkast aan om spullen in op te bergen. Door de hele woning ligt hoogwaardig vinyl in een warme teint van houtmotief waardoor er een harmonieuze eenheid ontstaat. De woning heeft meerdere terrassen, waaronder 1 met een zonneschermdoek. Kortom een prachtkans op een bijna nieuwe recreatiewoning. Informeer tevens naar de uitstekende verhuurmogelijkheden.

€ 183.000,- k.k. excl. BTW incl. inventaris

Een unieke investeringsmogelijkheid op een prachtige locatie, aan de rand van het mooie eiland Goeree-Overflakkee, dat is Park Zeedijk in Herkingen. Een kleinschalig recreatieproject, bestaande uit 77 luxe recreatiewoningen op ruime kavels eigen grond, gelegen tussen 2 natuurgebieden.

Genieten op en aan het water

Uw recreatiewoning op Park Zeedijk is een ideale vakantiebasis voor een ontdekkingstocht in de omgeving. Het Grevelingenmeer, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, is het grootste zoutwatermeer van Europa. De Grevelingen is een prachtig gebied en biedt vele mogelijkheden van recreatie. Er is voor iedereen wel iets te doen op het gebied van watersport, zoals sportduiken en surfen. Daarnaast kunt u er bruinvissen, zeehonden en zelfs flamingo’s spotten. Vlak bij de jachthaven heeft Herkingen een heerlijk strandje, wat uitermate geschikt is om te surfen en waar het op zomerse dagen voor jong en oud goed vertoeven is. Wanneer u in de avond terugkeert kunt u op uw eigen terras nog heerlijk genieten van het magnifieke uitzicht op de omringende natuurgebieden.

Klik op de plattegrond om een grotere versie te bekijken.

Contact

Contact
Top