Skiathos
Skiathos | Sporaden

Ohlive villa's

Vrijstaande woning op:

Skiathos

  • 8
  • 4
  • 5
  • 1500 m²

OHLIVE Villa’s op het Griekse eiland Skiathos

De OHLIVE Villas op het upcoming Griekse eiland Skiathos gaan perfect op in de prachtige olijfgaard die voor dit project in zijn oude glorie hersteld werd. Omgeven door oude olijfbomen, met een spectaculair zicht over zee en het natuurreservaat Mandraki, verrijzen slechts 3 luxe villa’s met elk een eigen infinity pool. De villa’s bestaan uit enkele paviljoenen met tussenliggende overdekte plantsoenen en terrassen. Waar beter van Griekenland genieten vanuit eigen luxueuze villa?!

Prachtig interieur voorzien van alle luxe

De villa’s beschikken elk over een royale living met luxe open keuken of kookeiland, 3 of 4 slaapkamers en 4 badkamers. In de comfortabele leefruimte met open designkeuken zorgen grote glaspartijen voor een heerlijk buitengevoel. Een handige ruime berging en wasruimte zorgen er voor dat ook een groot gezin makkelijk alles kan opbergen. Genieten van een heerlijke vakantie in luxueuze eenvoud? Dat kan, dankzij het tijdloze design van uw OHLIVE Villa en de heerlijke warmte van de Griekse zon.

Investeren in een OHLIVE Villa op Skiathos

Een investering op dit populaire Griekse eiland is een topbelegging. Zeker nu de vastgoedprijzen in Griekenland laag zijn en de uitbreiding van het vliegveld op Skiathos een erg interessant perspectief voor de toekomst biedt, is nu het juiste moment om te investeren. De villa’s zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Ziet u zich al zitten op uw royale terras met een geweldig uitzicht op de perfecte zonsondergang?

Villa’s op het Griekse eiland Skiathos

Op het schitterende Skiathos, een van de upcoming eilanden van Griekenland, bieden wij u een unieke kans: investeren in Villa’s Skiathos. Het eiland behoort tot de Sporaden-eilandengroep, ligt ten oosten van Pilion en ten noorden van Evia. U kent het wellicht van de filmopnames van de kaskraker “Mamma Mia”. Skiathos is een zeer groen eiland met prachtige zandstranden en helder, schoon water. Aan de witte stranden liggen trendy beach bars en er zijn vele watersportmogelijkheden. De schilderachtige, levendige hoofdstad met twee havens biedt volop vertier. Skiathos is uitstekend bereikbaar, per boot of rechtstreekse vlucht vanuit Nederland en België.

Slechts 3 luxe villa’s met zeezicht in verkoop

Omgeven door oude olijfbomen, met een spectaculair zicht over zee en het natuurreservaat Mandraki, verrijzen slechts 3 luxe villa’s op minimaal 1500m² eigen grond per villa met elk een eigen infinity pool.

De villa’s beschikken elk over een royale living met luxe open keuken of kookeiland, 3 of 4 slaapkamers en 4 badkamers. Vanaf de verschillende terrassen geniet u van prachtige uitzichten over zee, maar ook op de groene bergen van Skiathos. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid.

Investeren in een villa op Skiathos

Een investering op dit populaire Griekse eiland is een topbelegging. Zeker nu de vastgoedprijzen in Griekenland laag zijn, is nu het juiste moment om te investeren.
De villa’s zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Ziet u zich al zitten op uw royale terras met een geweldig uitzicht op de perfecte zonsondergang?

Klik op de plattegrond om een grotere versie te bekijken.

Contact

Contact
Top