Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500
€ 179.000 Verkocht

Groeneweg 100, Bruinisse

Uitstekend onderhouden en onderhoudsvriendelijke 6 persoons recreatiewoning op een perceel eigen grond van 342 m2. De wanden en het plafond zijn strak en in een lichte kleur afgewerkt wat een mooi contrast geeft ten opzichte van de vloer. De royale living is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Deze ruimte beschikt over mooie en flinke raampartijen waardoor u van veel lichtinval profiteert.

De complete uitrusting van de keuken bestaat uit: ronde rvs spoelbak, 4 pits inductie kookplaat, rvs afzuigschouw, magnetron, koelkast, vaatwasser en voldoende opbergruimte voor uw keukengerei.

Alle slaapkamers zijn voorzien van 2 bedden, radiatoren en linnenkasten. Ook hier zijn veel ramen gerealiseerd waardoor u veel lichtinval heeft. Diverse ramen zijn voorzien van ventilatieroosters en/of kunnen worden geopend.
In de badkamer zijn de witte wandtegels en de donkere vloertegels mooi op elkaar afgestemd. De inrichting van deze badkamer bestaat uit een douche ruimte, toilet en een zeer mooie wastafel met onderkasten voor het opbergen van bijv. uw handdoeken. Boven de wastafel hangt een spiegelkast die ook nog van opbergmogelijkheden voorziet.

Vraagprijs: € 179.000,- kosten koper

Tabbladen

Informatie aanvragen over: Groeneweg 100, Bruinisse