Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500
vanaf € 218.625,- v.o.n., excl. BTW
Villa Ensis
Villa Ensis

Villa Ensis

De vierpersoons recreatiewoning van het type Ensis is een prachtige modern vormgegeven villa waarin het niet aan luxe ontbreekt. Deze recreatiewoning, welke wordt gerealiseerd op Roompot Water Village, bevat twee ruime tweepersoons slaapkamers met een schuifpui naar de tuin. Beide slaapkamers beschikken over een badkamer en suite met hierin een ruime douche. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig. De villa bevat daarnaast een ruime inpandige berging voor fietsen waar een aansluiting voor een wasmachine zit.

De royale woonkamer is het kloppend hart van deze villa. Door de open keuken met schuifdeuren naar het terras is dit een prachtige leefruimte. Het grote terras, dat ook deels de zijgevel beslaat, geeft ruimte om optimaal van de omgeving te genieten. Door de grote glaspartijen kunt u dit zelfs binnen ervaren! De hoge plafonds en het vele glas geven deze villa een licht en ruimtelijk gevoel.

Tabbladen

Villa Ensis

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.