Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500
vanaf € 173.950,- v.o.n., excl. BTW
Lodge Cardium

Lodge Cardium

Lodge type Cardium wordt gerealiseerd op Roompot Water Village, een prachtig en exclusief project in het Zeeuwse Kamperland. De vierpersoons luxe lodge Cardium is een royale accommodatie, voorzien van alle hedendaagse gemakken. De moderne vormgeving van de lodge zorgt er voor dat deze helemaal opgaat in zijn omgeving.

De lodge van het type Cardium bestaat uit twee ruime tweepersoons slaapkamers, waarvan een met een deur direct naar de prachtig groene tuin. De royale badkamer bevat een douche en de lodge is daarnaast voorzien van een apart toilet. De woonkamer met open keuken is het kloppend hart van de lodge. Aan twee zijden vindt u een grote schuifdeur naar het terras, welke deels doorloopt naar de zijkant. Hier kunt u optimaal genieten van de omgeving. Ook wanneer u heerlijk binnen wilt zitten zorgen de grote raampartijen er voor dat buiten overloopt naar binnen. Licht en ruim zijn de woorden die van toepassing zijn op deze luxe lodge!

Tabbladen

Lodge Cardium

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.