Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500
€ 109.000 k.k.

Bospark Lunsbergen type Flintenbos 291, BORGER

Meteen naast het Drentse natuurgebied Gieten-Borger ligt Bospark Lunsbergen. Door de rust en ruimte is dat echt een bestemming om weer helemaal bij te tanken. Ontdek de toppen van de bomen met het Boomkroonpad of bezoek de enorme heidevelden van Nationaal Park Het Dwingelerveld. Dankzij de comfortabele chalets en bungalows, de vele voorzieningen en de goede service heeft u zeker een perfecte vakantie.

Ligging

Op fietsafstand van Bospark Lunsbergen ligt Nationaal Park Het Dwingelerveld, een van de grootste heidegebieden van West-Europa. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet die u langs de mooiste plekjes leiden. Breng een bezoek aan het Drents Museum of het Hunebedcentrum in Borger. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Speelstad Oranje en de Sprookjeshof liggen in de buurt. Dierenliefhebbers kunnen genieten van dieren uit alle werelddelen in Dierenpark Emmen of bezoeken Exloo, een van de weinige dorpen in Nederland waar u een schaapskudde en schaapherder kan bewonderen.

Type Flintenbos (L6A)

Indeling: Woonkamer met zit-en eethoek. Keuken met koelkast met vriesvakje, 4-pits gascomfort, afzuigkap, magnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met stapelbed. Apart toilet. Badkamer met douche. Terras met meubilair.

Prijs: vanaf € 109.000,- kosten koper en inclusief inventaris.

Tabbladen

Informatie aanvragen over: Bospark Lunsbergen type Flintenbos 291, BORGER

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.