Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Een vakantiewoning in Zeeland kopen is investeren in rust en ruimte!

Een vakantiewoning in Zeeland kopen is een investering in ruimte en rust

Een vakantiewoning in Zeeland kopen aan de fraaie stranden van Nieuwvliet Bad, Breskens of Cadzand, in het bruisende centrum van Domburg of in het duinlandschap van Dishoek?

Zeeland biedt rust en ruimte en is daarom ook voor velen een geliefde vakantiebestemming. De Zeeuwse kust bevat kilometers lange stranden waar u zomer en winter kunt genieten, duinen om te ontdekken en badplaatsen die barsten van de historie, cultuur en gezelligheid. Jong en oud komen in Zeeland aan hun trekken.

Vakantiewoningen op toplocaties in Zeeland vindt u bij Roompot Projects

Roompot Projects heeft veel vakantiewoningen te koop in Zeeland op mooie locaties. Wat dacht u van prachtige locaties in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren of Noord-Beveland? Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning in Zeeland bij Roompot Projects? Laat u geheel vrijblijvend informeren door één van onze specialisten en wordt trotse eigenaar van uw eigen vakantiewoning. Bekijk onze projecten en zoek een vakantiewoning die het beste bij u past. Bij Roompot Projects staat vast en zeker een luxe vakantiewoning te koop in Zeeland waar u de komende jaren heerlijk van kunt gaan genieten!

Waarom een vakantiewoning in Zeeland kopen?

Het grote voordeel van het kopen van een vakantiewoning in Zeeland bij Roompot Projects is dat u profiteert van uitstekende verhuuropbrengsten; Roompot Vakanties zorgt voor de verhuur en volledige ontzorging van dit proces. Ook wanneer u uw vakantiewoning aankoopt voor eigen gebruik of een combinatie van eigen gebruik en verhuur zult u genieten van de vele voordelen van een vakantiewoning op een Roompot park.

Aantrekkelijke financieringsmogelijkheden bij het aankopen van een vakantiewoning

Bij de aankoop van een vakantiewoning in Zeeland zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor u ook met een gering eigen vermogen een vakantiehuis in Zeeland kunt kopen. Bovendien worden de vaste lasten inclusief de rente en aflossing van de financiering voldaan uit de huuropbrengst. U kunt dus GRATIS op vakantie terwijl uw vermogen groeit als u kiest voor een vakantiewoning in Zeeland kopen!

Meer weten over de mogelijkheden bij Roompot Projects?

Wilt u meer informatie over een vakantiewoning in Zeeland kopen bij Roompot Projects? Laat u dan geheel vrijblijvend informeren door onze specialisten over de mogelijkheden. Middels een team van experts op het gebied van recreatief onroerend goed kunnen wij u specifiek informeren over onderwerpen als fiscaliteit, financiering, notarieel, verhuur, etc.

Aanbod vakantiewoningen in Zeeland