Tuinonderhoud van uw recreatiewoning: hier is het gras groener

Op een Roompotpark lijkt het gras wel groener dan thuis. Of is dat misschien echt zo? Als het aan de Sandee Groep ligt, geldt dat laatste. Dit familiebedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring in het realiseren van duurzame totaaloplossingen op het gebied van groen(-beheer), terrein- en projectinrichting en watervoorzieningen. Ze richten regelmatig de tuinen op onze vakantieparken in.

“Van een vakantiehuis wil je kunnen genieten, maar een tuin aanleggen en onderhouden is een hele klus", legt Jan Sandee uit. “Het kost veel tijd en vergt kennis van planten en materialen. Eigenaren vinden het dan ook vaak fijn dat wij ze ontzorgen. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud en beheer. Onze enthousiaste en vakbekwame hoveniers nemen, indien gewenst, alles uit handen. En heeft een eigenaar eigen ideeën of wensen? Kom maar op! Wij houden van innovatie. Geen enkele wens is voor ons te gek."

Omdat Sandee al 30 jaar in recreatiegebieden werkt, weten de hoveniers als geen ander waar ze bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin op moeten letten. “Onze hoveniers kennen de streek en weten welke planten in een bepaalde omgeving het beste groeien. We weten ook hoe we een tuin zo kunnen ontwerpen en aanleggen, dat de eigenaar en de gasten er optimaal van kunnen genieten. We noemen het wel eens gekscherend het Sandee-effect", lacht Jan.

Eenmaal ontworpen en aangelegd, heeft uw tuin natuurlijk ook onderhoud nodig. “Mensen onderschatten het belang van goed onderhoud nog wel eens. Het snoeien van bomen, struiken, hagen en planten is niet alleen belangrijk voor het behoud van de vorm. Het gaat ook om het voorkomen van ziekten en de vorming en groei van nieuwe bloemen. Bij Sandee hebben we alle kennis in huis over de juiste snoeimomenten en -technieken. En we hebben het meest geschikte gereedschap. Met ons moderne machinepark kunnen we kwaliteit leveren én snel werken. Dat levert een perfecte prijs/kwaliteitverhouding op."

Met enthousiasme en passie legde de Sandee Groep al veel mooie parken van Roompot aan. “En we hopen er nog veel meer te mogen realiseren. Het is prachtig werk om te doen. Eigenaren mogen dus altijd contact met ons opnemen", besluit Jan.

Wilt u meer weten over investeren bij de Roompot Group? Wilt u advies over wat voor ú interessant kan zijn? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan:

Persoonlijk adviesgesprek aanvragen