Top 3 culinaire tips in west Zeeuws-Vlaanderen van makelaar Marloes Wisse

1. Coquilles van De Kromme Watergang in Hoofdplaat

Dit gerecht en dit restaurant staan bij mij echt met stip op 1. Bij sommige sterrenrestaurants kan het wat stijfjes aanvoelen, maar De Kromme Watergang kent een gemoedelijke sfeer. Je kunt er heerlijk eten en echt genieten. Ze werken er met kleine gerechtjes in 6 tot 12 gangenmenu’s waar je een speciale bereiding van coquilles tegenkomt. Die maken ze op voortreffelijke wijze klaar! Uiteraard kun je er ook een keuze maken uit één van de à la carte gerechten.

2. Steak tartare van De Eetboetiek in Sluis

De Eetboetiek is een uniek concept voor ontbijt, lunch, high tea en lifestyle, gerund door de broer van topkok Sergio Herman in het voormalige pand van Oud Sluis. Ik eet hier graag de steak tartare op Koreaanse wijze. Een klassiek gerecht in een nieuw jasje.

3. Zeebaars van Amuse in Breskens

Dit restaurant uit het middensegment ligt in het hartje van Breskens, aan het Spuiplein. Ze kennen een heel goede prijs-kwaliteitverhouding en bieden een diversiteit aan vlees en vis. Een echte aanrader is de zeebaars uit de oven. Deze is op een heerlijke mediterrane wijze klaargemaakt.

Roompot is een echt Zeeuws bedrijf, veel van onze vakantieparken bevinden zich dan ook in deze provincie. Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden in Zeeland?

Bekijk het aanbod

Contact

Contact
Top