Interieur en styling van uw recreatiewoning

Je doet de voordeur open van je Roompot Beach House en voelt zelfs hier het strand en de duinen om je heen. Of je komt je vakantiewoning aan het water binnenlopen, ploft neer op de heerlijke chaise longue en ervaart meteen een ultiem gevoel van rust. Dat is wat je wilt en dat is wat interieur en styling doen. Het is tevens waar Roompot Living voor zorgt.

Bij Roompot Living is de afdeling Interieur & Styling continu in touw om de mooiste en meest sfeervolle interieurs te ontwerpen. “Onze specialisten hebben een neus voor de laatste trends op interieurgebied", legt algemeen manager van Roompot Living Kim Drapers uit. “Ze bezoeken beurzen en houden sites in de gaten. Welke kleuren zijn hot, welke meubelen zijn in opkomst? Dit verwerken ze in de interieurpakketten van Roompot Living. Vervolgens gaat de afdeling Inkoop op pad, op zoek naar de juiste items. Kwaliteit staat daarbij voorop. Kwaliteit voor een goede prijs, zodat het voor de klant een goede investering is. Dat is onze uitdaging."

Comfort, luxe en exclusief

Roompot Living kent drie interieurlijnen: comfort, luxe en exclusief. “Deze lijnen kennen een verschil in bijvoorbeeld materiaalkeuze en soort en aantal apparaten. Zo heeft een comfortpakket bijvoorbeeld een zitbank met Skai-leer, een douchecabine en een tv in één slaapkamer en kent de luxe lijn een zitbank met echt leer, een inloopdouche en tv’s in alle slaapkamers. Je kunt er ook voor kiezen om een comfortlijn uit te breiden met enkele extra items uit de luxe lijn. Bovendien is de inhoud van de pakketten afhankelijk van het type vakantiewoning. In een Beach House passen natuurlijk niet dezelfde items als in een 10-persoons villa."

Beach, Relax en Nature

Iedere lijn kent vervolgens drie verschillende stijlen: Beach, Relax en Nature, met elk weer tal van keuzemogelijkheden. “Het is voor eigenaren fijn om een interieur te kunnen kiezen dat bij ze past. Naast een aantal basisitems bieden we ze daarom per stijl een ruime keuze in kleurpalet, meubilair en stoffering. In een modelwoning of showroom kunnen ze de materialen zien, voelen en testen. De pakketten zijn zo samengesteld dat de beach-, relax- of naturesfeer, ongeacht de keuzes die de eigenaar maakt, behouden blijft." Na de keuze zorgt Roompot Living voor de levering, plaatsing en montage van het hele interieur. Als eigenaar hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De recreatiewoning is direct klaar voor gebruik.

Restyle

Gasten willen vandaag de dag een luxe, moderne woning huren. Dus ook het interieur van bestaande woningen wordt regelmatig herzien. “Dat kan op ons initiatief zijn, maar ook op dat van een eigenaar. Bij restyling kijken we naar wat er nodig is om een bestaande woning te updaten. Wat is er al in de woning aanwezig, wat kan er behouden blijven en wat moet vervangen worden? We koppelen dit in een offerte aan de eigenaar terug en zorgen vervolgens dat de restyling zo snel mogelijk succesvol doorgevoerd wordt. Kort daarna zie je de verhuuropbrengsten vaak al meteen oplopen. Uiteraard is het, in overleg, ook mogelijk om zelf uw recreatiewoning (gedeeltelijk) te restylen.

Met behulp van interieuradvies op maat kunt u de optimale vakantiesfeer creëren. Roompot Living staat voor u klaar!

Contact

Contact
Top