Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Een tweede huis kopen. Wat zijn de mogelijkheden?

Een tweede huis kopen om uw droom waar te maken

Een tweede huis kopen aan zee, midden in de bossen of juist midden in het centrum van een populaire badplaats. Bij de aanschaf van een tweede woning is er veel te kiezen. Waar droomt u van?

Genieten van een tweede huis en profiteren van uitstekende verhuuropbrengsten

Uiteraard is het heerlijk om zelf van uw tweede huis te genieten, maar ook een uitstekende verhuuropbrengst kan reden genoeg zijn een tweede woning aan te schaffen. De woningen in het aanbod van Roompot Projects zijn gelegen op populaire vakantiebestemmingen (allen met Roompot label!) in Nederland en Duitsland en staan garant voor een voortreffelijk rendement. Een tweede huis kopen bij Roompot Projects heeft daarnaast als groot voordeel dat u ook kunt profiteren van uitstekende verhuuropbrengsten wanneer u hier zelf geen gebruik van maakt. Roompot Vakanties ontzorgt u in het gehele verhuurproces en met meer dan 50 jaar ervaring heeft u zo een sterke partner in verhuur.

De financiering van een tweede woning

U kunt al met een gering eigen vermogen een tweede huis kopen bij Roompot Projects middels aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. De vaste lasten van de recreatiewoning inclusief de rente en aflossing van de financiering kunnen bovendien worden voldaan uit de huuropbrengst. Daarnaast is een tweede huis kopen een veilige en waardevaste investering, wat in een minder goed economisch klimaat ideaal is.

De mogelijkheden van een tweede huis bij Roompot Projects

Bent u benieuwd wat Roompot Projects voor u kan betekenen? Laat u geheel vrijblijvend door de specialisten van Roompot Projects informeren over de mogelijkheden en/of bezichtig samen met hen uw droomlocatie. Middels een team van experts op het gebied van de aankoop van een tweede huis kunnen wij u specifiek informeren over onderwerpen zoals fiscaliteit, financiering, notarieel, verhuur, etc. Schrijf u nu in en ontvang meer informatie over de aankoop van uw tweede (t)huis met Roompot label.

Neem vrijblijvend contact met ons op