Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Waterrijk Oesterdam

Op de Oesterdam, aan open water en midden in Nationaal Park Oosterschelde bevindt zich het moderne en luxueuze resort Waterrijk Oesterdam. Omgeven door de natuur. Een prachtig stukje Zeeland, waarbij het ruige landschap overloopt in de robuuste en natuurlijke ontwerpen van de luxe recreatieverblijven. Een eersteklas project met een eigentijdse uitstraling.

Royale kavels met luxe recreatiewoningen aan het water

Waterrijk Oesterdam omvat royale kavels eigen grond die kunnen worden bebouwd met watervilla’s in diverse uitvoeringen. De natuurlijke materialen en bruingrijze tinten van de villa’s stralen een pure schoonheid uit. Allen beschikken ze over ruime terrassen en een prachtig uitzicht. De kavels aan het water beschikken over een eigen aanlegsteiger, met de komst van een full service jachthaven in Waterrijk Oesterdam dé droom van iedere watersportliefhebber.

Hotelappartementen in het centrumgebouw voorzien van alle gemakken

De prachtige en luxe hotelappartementen bevinden zich in het gloednieuwe, nog te bouwen, centrumgebouw met een in het oog springende vorm: aan het centraal gelegen atrium zijn drie vleugels bevestigd, die in stervorm om het centrum heen liggen. Dit gebouw zal onder andere een
à-la-carterestaurant, vis- en oesterbar, takeaway en vergaderzalen bevatten. Buiten kan worden genoten van het ruime buitenterras en cabana strand. Het wordt het nieuwe kloppend hart van Waterrijk Oesterdam, waarbij een verblijf in een hotelappartement garant staat voor onbezorgd genieten in hedendaagse luxe.

Een recreatiewoning kopen op Waterrijk Oesterdam

Een investering in Waterrijk Oesterdam is een topbelegging aan de Zeeuwse kust.
De recreatieverblijven zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.
De professionele verhuur wordt geheel ontzorgd door marktleider Roompot Vakanties, waarbij verhuur plaatsvindt onder het luxe label Largo Resorts.

Beschikbaarheid & reserveren

Vanaf € 426.950 v.o.n., excl. btw
Vrijstaande woning op
Waterrijk Oesterdam
Kavelopp:
vanaf 695 m²
Aantal pers:
4
2
2
Vanaf € 222.500 v.o.n., excl. btw
Hotelappartementen op
Waterrijk Oesterdam
Kavelopp:
vanaf 35 m²
Aantal pers:
2
1
1

Pagina's

Waterrijk Oesterdam

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.