Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Skiathos

Villa’s op het Griekse eiland Skiathos

Op het schitterende Skiathos, een van de upcoming eilanden van Griekenland, bieden wij u een unieke kans: investeren in Villa’s Skiathos.
Het eiland behoort tot de Sporaden-eilandengroep, ligt ten oosten van Pilion en ten noorden van Evia. U kent het wellicht van de filmopnames van de kaskraker “Mamma Mia”. Skiathos is een zeer groen eiland met prachtige zandstranden en helder, schoon water. Aan de witte stranden liggen trendy beach bars en er zijn vele watersportmogelijkheden. De schilderachtige, levendige hoofdstad met twee havens biedt volop vertier. Skiathos is uitstekend bereikbaar, per boot of rechtstreekse vlucht vanuit Nederland en België.

Slechts 3 luxe villa’s met zeezicht in verkoop

Omgeven door oude olijfbomen, met een spectaculair zicht over zee en het natuurreservaat Mandraki, verrijzen slechts 3 luxe villa’s op minimaal 1500m² eigen grond per villa met elk een eigen infitiny pool.

De villa’s beschikken elk over een royale living met luxe open keuken of kookeiland, 3 of 4 slaapkamers en 4 badkamers. Vanaf de verschillende terrassen geniet u van prachtige uitzichten over zee, maar ook op de groene bergen van Skiathos. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid.

Investeren in een villa op Skiathos

Een investering op dit populaire Griekse eiland is een topbelegging. Zeker nu de vastgoedprijzen in Griekenland laag zijn, is nu het juiste moment om te investeren.
De villa’s zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Ziet u zich al zitten op uw royale terras met een geweldig uitzicht op de perfecte zonsondergang?

Vanuit uw infinity pool heeft u een prachtig uitzicht over de zee bij Skiathos
vanaf € 486.775,- excl. btw
Vrijstaande woning op
Skiathos
Kavelopp:
vanaf 1.500 m²
Aantal pers:
8
4
5
Skiathos

Vraag de brochure aan middels onderstaand formulier en u ontvangt deze automatisch per mail.