Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Duynpark Callantsoog

Callantsoog behoort al generaties lang tot de absolute top van vakantiebestemmingen in de Kop van Noord-Holland. Met de indrukwekkende hoge duinen en het uitgestrekte Noordzeestrand op loopafstand is dat ook niet zo verwonderlijk. Bovendien zorgt de unieke ligging te midden van het grootste aaneengesloten bloembollengebied van Nederland in het voorjaar voor een ongekend schouwspel van groei en bloei.

Uw eigen moderne Duynlode

Op deze bijzondere locatie ligt Duynpark Callantsoog. Hier worden 96 stijlvolle Duynlodges op royale kavels eigen grond gerealiseerd. Er zijn diverse type Duynlodges die elk verkrijgbaar zijn in verschillende gevel uitvoeringen. Zo kunt u zelf bepalen hoe uw Duynlodge eruit komt te zien. Allen beschikken over een eigen parkeerplaats, buitenberging en ruim terras. Door de brede glazen raam- en deurpartijen zijn het binnen- en buitenleven naadloos met elkaar verbonden.

Bekijk de plattegrond

Uitverkocht
vanaf € 152.925 v.o.n., excl. btw
Vrijstaande woning op
Duynpark Callantsoog
Kavelopp:
vanaf 242 m²
Aantal pers:
4
2
2
Uitverkocht
vanaf € 123.200 v.o.n., excl. btw
Vrijstaande woning op
Duynpark Callantsoog
Kavelopp:
vanaf 224 m²
Aantal pers:
6
3
1

Pagina's

Duynpark Callantsoog

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.