Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

De Veerse Wende

Een unieke investeringsmogelijkheid op de mooiste locatie aan het Veerse Meer, midden in dé recreatieprovincie Zeeland, dat is De Veerse Wende. Een prachtig project, bestaande uit een luxe 4* Fletcher hotel, 18 riante waterwoningen en 40 unieke appartementen met een betoverend en fantastisch uitzicht over het meer.

18 riante en luxueuze recreatiewoningen aan het water

Op De Veerse Wende worden 18 lichte en ruime 6-persoons waterwoningen gerealiseerd. Deze luxueuze woningen zijn allen voorzien van 2 badkamers en 3 slaapkamers. U heeft daarnaast de mogelijkheid uw woning uit te breiden met een 3e badkamer en 4e slaapkamer zodat uw woning geschikt is voor 8 personen. Het luxe sanitair, de schitterende keuken en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen maken de waterwoningen het gehele jaar door een prachtig vakantieverblijf. Ook buitenshuis hoeft u niet aan luxe in te boeten: iedere woning heeft een voortreffelijk riant terras boven het water, een eigen aanlegsteiger en een heerlijke tuin.

Het water en het Veerse Meer in de hoofdrol

Vanuit uw waterwoning direct het water op? De woningen beschikken over een privé aanlegsteiger waardoor u ieder moment het weidse en prachtige Zeeland kunt ontdekken. Maak een dagtocht naar de monumentale Zeeuwse hoofdstad Middelburg, vaar over het Nationaal Park Oosterschelde, spot zeehonden en meer aan in een van de pittoreske dorpen en steden die Zeeland rijk is. Wanneer u in de avond terugkeert kunt u op uw eigen terras aan het water nog heerlijk genieten van het magnifieke uitzicht pal voor uw woning.

Investeer in het ultieme vakantiegevoel direct aan het Veerse Meer in Zeeland

Een investering in De Veerse Wende is een topbelegging aan het Veerse Meer. Een unieke mogelijkheid voor nu en in de toekomst. De recreatiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. De professionele verhuur en beheer wordt geheel ontzorgd door Largo Resorts.

Afspraak maken

De Veerse Wende, luxe Waterwoningen aan het Veerse Meer in Zeeland
Vanaf € 359.500,- v.o.n. excl. BTW
2-onder-1-kapwoning op
De Veerse Wende
Kavelopp:
vanaf 488 m²
Aantal pers:
6
3
2
De Veerse Wende

Vraag de brochure aan middels onderstaand formulier en u ontvangt deze automatisch per mail.