Skiathos
Skiathos | Sporaden

Skiathos

Villa’s op het Griekse eiland Skiathos

Op het schitterende Skiathos, een van de upcoming eilanden van Griekenland, bieden wij u een unieke kans: investeren in Villa’s Skiathos. Het eiland behoort tot de Sporaden-eilandengroep, ligt ten oosten van Pilion en ten noorden van Evia. U kent het wellicht van de filmopnames van de kaskraker “Mamma Mia”. Skiathos is een zeer groen eiland met prachtige zandstranden en helder, schoon water. Aan de witte stranden liggen trendy beach bars en er zijn vele watersportmogelijkheden. De schilderachtige, levendige hoofdstad met twee havens biedt volop vertier. Skiathos is uitstekend bereikbaar, per boot of rechtstreekse vlucht vanuit Nederland en België.

Slechts 3 luxe villa’s met zeezicht in verkoop

Omgeven door oude olijfbomen, met een spectaculair zicht over zee en het natuurreservaat Mandraki, verrijzen slechts 3 luxe villa’s op minimaal 1500m² eigen grond per villa met elk een eigen infinity pool.

De villa’s beschikken elk over een royale living met luxe open keuken of kookeiland, 3 of 4 slaapkamers en 4 badkamers. Vanaf de verschillende terrassen geniet u van prachtige uitzichten over zee, maar ook op de groene bergen van Skiathos. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid.

Investeren in een villa op Skiathos

Een investering op dit populaire Griekse eiland is een topbelegging. Zeker nu de vastgoedprijzen in Griekenland laag zijn, is nu het juiste moment om te investeren.
De villa’s zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Ziet u zich al zitten op uw royale terras met een geweldig uitzicht op de perfecte zonsondergang?

Woningen Bekijk hieronder een selectie uit het aanbod

  • 8
  • 4
  • 5
  • 1500 m²

Ohlive villa's

Skiathos Skiathos | Sporaden

  • Vrijstaande woning
  • Met uitzicht op zee
  • Schitterend uitzicht op zee

Vanaf € 486.775,- excl. BTW

Klik op de plattegrond om een grotere versie te bekijken.

TESTIMONIAL

“Olaf is beleggingsadviseur geweest, maar zelf voelde ik niks voor beleggen. Ik vond het zo risicovol, met die fluctuaties en zo. Maar van een vakantiehuis kun je tegelijkertijd ook heerlijk genieten. We hebben ervoor gekozen om een ruim aantal weken van het jaar zelf in het vakantiehuis te kunnen en de rest te verhuren. Dat kun je met Roompot afspreken. Het werkt heel goed. Je kunt op internet via ‘Mijn Roompot’ je eigen boekingen doen en ook zien wanneer het vakantiehuis verhuurd is.”

Olaf en Shirley van den Heuvel

Contact

Contact
Top