Roompot Park Oudenaarde
Oudenaarde | Oost-Vlaanderen

Roompot Park Oudenaarde

Oudenaarde, de parel van de Vlaamse Ardennen, bevindt zich in de Scheldevallei en te midden van de glooiende heuvels van Oost-Vlaanderen. U vindt hier cultuur, bruisende gezelligheid en geschiedenis. Oudenaarde is dé fietsstad van de Vlaamse Ardennen en is dan ook aankomststad van één van ’s werelds grootste wielerklassiekers: de Ronde van Vlaanderen. Ook wie houdt van wandelingen en de natuur komt hier niets tekort.

INVESTEREN IN PURE ONTSPANNING

Nabij de Donkvijver, dé uitvalsbasis voor de watersporter, verrijst Roompot Park Oudenaarde. Een resort met respect voor zijn omgeving. Een modern, natuurlijk en robuust park met recreatiewoningen van 4 tot 16 personen. We vinden hier groen, gebruiken duurzame materialen en bevinden ons midden in een omgeving met een natuurlijk karakter. Dé plek voor pure ontspanning.

ZORGELOZE VERHUUR EN BEHEER DOOR ROOMPOT VAKANTIES

Een investering in Roompot Park Oudenaarde is investeren zonder zorgen. De recreatiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. De professionele verhuur en beheer worden geheel ontzorgd door marktleider Roompot Vakanties.

TESTIMONIAL

"Oudenaarde heeft vele troeven, met als belangrijkste de fantastische ligging. Het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Niet voor niets zien we hier bijzonder veel wielertoerisme, deze regio is zó veelzijdig."

Marloes Wisse - Makelaar Roompot Projects

Contact

Contact
Top