Ecoresort Wijdenes
Wijdenes | Noord-Holland

Ecoresort Wijdenes

Op een absolute toplocatie, tussen de groene weilanden van het Noord-Hollandse Wijdenes, vindt u Ecoresort Wijdenes. Direct aan het Markermeer hoort u hier de vogels fluiten en het water kabbelen. Dit prachtige project is een oase aan rust ver weg van alle drukte. Een kwalitatief hoogstaand park waar u en de natuurbeleving centraal staan.

Ecolodges; duurzaam en met alle comfort

Het autoluwe Ecoresort Wijdenes wordt een kleinschalige hedendaagse uitvalsbasis voor rustzoekers. Een park waar duurzaamheid en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. De aandacht voor duurzaamheid vindt u onder andere terug in het gasloze aspect, de landschappelijke inpassing en optimale isolatie. Groene stroom is afkomstig van zonnecollectoren en warmtepompen. Op de platte daken van de ecolodges wordt groen aangeplant en de lodges worden geheel opgebouwd uit duurzame materialen. Er zijn diverse lodgetypen beschikbaar, allen op ruime kavels eigen grond. Aan comfort wordt niet ingeboet; hier kunt u zich in alle luxe terugtrekken in de natuur en de hectiek van alledag achter u laten.

Prachtige locatie midden in de natuur

Ecoresort Wijdenes ligt direct aan het Markermeer en de Westfriese Omringdijk, een provinciaals monument. Het resort is de perfecte uitvalsbasis voor de VOC-steden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. In de nabije omgeving zijn er diverse strandjes te vinden, ideaal voor watersportactiviteiten als (kite)surfen en zeilen. Ook voor een verfrissende duik kunt u hier terecht. In de voormalige vissershaven meren regelmatig recreatiebootjes aan. Het hele jaar rond kunt u hier genieten van een mooie wandeling of ontspannen fietstocht.

Zorgeloze verhuur en beheer door Roompot Vakanties

Een investering in Ecoresort Wijdenes is een duurzame investering in rust en ruimte. De recreatiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.
De professionele verhuur en beheer wordt geheel ontzorgd door marktleider Roompot Vakanties.

Algemeen

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Receptie op het park

Sport & spel

  • Fietsverhuur
  • Golfbaan in omgeving
  • Speeltuin(en)

Contact

Contact
Top