Contact
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg is een rustig en ruim opgezet villapark. De luxe, vrijstaande villa’s zijn van alle gemakken voorzien en staan op grote kavels eigen grond. Bijzonder aan dit park is dat u geen parkkosten betaalt, omdat de wegen openbaar zijn en door de gemeente worden onderhouden.

Door het vakantiepark slingert een 9-holes golfbaan met B-status, waar u naar hartenlust een balletje kunt slaan. Een aantal woningen ligt direct aan de golfbaan. Heeft u nog geen golfervaring? Geen probleem, er staat een golfpro voor u klaar om u de kneepjes van het vak te leren. Ook de kinderen zullen zich niet snel vervelen. Zij kunnen lekker spelen in de indoorspeeltuin en meedoen met het animatieprogramma. Wilt u lekker een hapje eten? Dan kunt u terecht in het Grand Café op het park. Naast het park ligt Nationaal Park Drents-Friese Wold, een van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Nederland, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Of neem op warme dagen een duik in het openluchtzwembad van Appelscha, op nog geen 200 meter van het park.

Bekijk de plattegrond

€ 265.000 k.k.
Vrijstaande woning op
Buitenplaats De Hildenberg
Kavelopp:
748 m²
Aantal pers:
6
3
2
Verkocht
€ 229.000 k.k.
Vrijstaande woning op
Buitenplaats De Hildenberg
Kavelopp:
598 m²
Aantal pers:
6
3
2

Pagina's

Informatie aanvragen over: Buitenplaats De Hildenberg

Schrijf u middels onderstaand formulier in en ontvang automatisch de meest recente informatie en verkoopinformatie over dit project per mail.