Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (0)118 - 641500

Investeren

Investeren in recreatief vastgoed met gegarandeerd rendement

Bent u op zoek naar een veilige, waardevaste belegging in recreatief vastgoed dan bent u bij Roompot Projects aan het goede adres. De schitterende projectlocaties gecombineerd met de solide en krachtige exploitatie door Roompot Vakanties staan borg voor een belegging met een uitstekend rendement.

Zowel op onze nieuwbouwprojecten in o.a. Nieuwvliet-Bad en Cadzand-Bad als in onze zeer gevarieerde portefeuille bestaande recreatiewoningen bieden wij woningen aan met een meerjarig gegarandeerd netto rendement. Speciaal voor beleggers zoals u.

U kunt kiezen voor de aankoop van één recreatiewoning maar ook voor een zogenaamde beleggingsbasket van meerdere woningen, waarbij de spreiding over diverse parken van belang kan zijn, zoals bij iedere beleggingsportefeuille.

Bekijk hier onze nieuwbouwprojecten met gegarandeerd rendement.

Bekijk hier de bestaande woningen met gegarandeerd rendement.

Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat en informeren u over de mogelijkheden die voor u interessant zijn. Aan de hand van uw wensen brengen wij een gedegen advies op maat uit. Uiteraard hoort een persoonlijk gesprek daarbij. Klik op onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Ja, ik wil graag een persoonlijk gesprek over investeren op maat