Beleggen met gegarandeerd rendement

Bent u op zoek naar een veilige en waardevaste belegging? Roompot Projects beschikt over een ruim aanbod recreatief vastgoed. De solide en krachtige exploitatie door marktleider Roompot Vakanties staat borg voor een belegging met een vast gegarandeerd rendement, speciaal voor beleggers die op zoek zijn naar zekerheid, zoals u.

Zowel op onze nieuwbouwprojecten in o.a. Nieuwvliet-Bad, als in onze zeer gevarieerde portefeuille bestaande recreatiewoningen bieden wij woningen aan met een meerjarig gegarandeerd netto rendement. U kunt kiezen voor de aankoop van een afzonderlijke recreatiewoning met gegarandeerd rendement of voor een uitgebreide beleggingsbasket waarin u meerdere woningen samenvoegt.

UW HUIDIGE VERMOGEN AANVULLEN?

  • Triple net gegarandeerde rendementsgarantie
  • Maximalisatie rendement via uitstekende financieringsmogelijkheden
  • Lange looptijd van maar liefst 10 jaar!
  • Investmentbaskets vanaf € 500.000 tot € 15.000.000
  • Totale ontzorging

Investeren met advies op maat; wij bespreken graag de mogelijkheden

Wat is voor ú interessant? Wij begrijpen maar al te goed dat iedereen andere wensen heeft. Daarom maken wij graag ruim de tijd voor een vrijblijvend advies op maat. Hierbij geven wij de mogelijkheden aan die voor u interessant zijn en bespreken we uw wensen, vragen en onduidelijkheden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het telefoonnummer moet uit minimaal 10 tekens bestaan. Toegestane karakters zijn cijfers, +, ( en )

Contact

Contact
Top